Arrangementen en evenementen

Abel-Office regelt het

Arrangementen en evenementen

Abel-Office organiseert ook bedrijfsbezoeken
 Agenda Wandelen en Fietsen Krimpenerwaard

Dauwtrapzondag op zondag 13 mei 2018

In plaats van het dauwtrappen op Hemelvaartsdag organiseert Wandelen en Fietsen Krimpenerwaard een dauwtrapzondag. 

Op je blote voeten door het gras tijdens Dauwtrapzondag!
Wandelen en Fietsen Krimpenerwaard organiseert een dauwtrapwandeling met ontbijt op zondag 13 mei a.s.
Gids Maurice Kruk start de wandeling om 6.15 uur vanaf de parkeerplaats van restaurant De Loet, Kerkweg 279 in Lekkerkerk.
De mooie wandelroute is 11 km lang (ong. 2,5 uur) en leidt de wandelaars door het Loetbos en door het open veenweidelandschap. Ook kun je genieten van het uitzicht op riet- en weilanden, van een haas die wegspringt, de kikkers die kwaken of een eend met jongen.
Na deze wandeling volgt een lekker ontbijt in restaurant de Loet dat bestaat uit twee belegde broodjes met koffie, thee, melk of jus.
Ben jij een vroege vogel en hou je van wandelen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De kosten bedragen € 15,00 p.p.

 

----------------------------------------------------------------

 

Plukwandeling en kruidenroomboter maken

Wat is er lekkerder dan eten wat de natuur ons biedt. Maar wat is er eetbaar. Bioloog en gids Maurice Kruk vertelt er over in de plukwandeling. Tijdens deze wandeling worden er ook eetbare kruiden geplukt die we gebruiken voor het maken van kruidenroomboter. Deze boter is gemaakt door kaasboerderij Het Klooster in Haastrecht.

In juli / augustus 2018 organiseren wij weer plukwandelingen.

Exacte data volgen nog.

 

 

 

 

 

Wandelen en fietsen Krimpenerwaard heeft verschillende arrangementen waarmee u de mooie Krimpenerwaard wandelend of fietsend kunt ontdekken.

Enkele voorbeelden:

Enkeltje Vlist met gids

Wandeling van 7,5 km van Haastrecht naar Vlist; terug op eigen gelegenheid met de bus. We wandelen over grotendeels onverharde paden, dwars door weilanden en over een ruige houtkade. Hier kunnen we het weidse polderland met zijn bijzondere geschiedenis beleven. Onderweg zien we planten en dieren van het veengebied.

Startpunt: TOP Haastrecht http://www.toproutenetwerk.nl/alle-tops/haastrecht.html

Eindpunt: De Vlisterstee, bushalte lijn 106 Connexxion

Stein & Erasmus met gids

Wandeling 6,5 km door het land van Stein ten noorden van Haastrecht. Erasmus woonde en werkte in het voormalige Klooster Stein, nu een boerderij. We wandelen over een tiendweg, een stukje boerenland langs een kaasboerderij met streekproducten en een jaagpad langs de Hollandse IJssel. Onderweg veel aandacht voor de geschiedenis van het landschap.

 Max aantal personen: 15 personen, minimaal 8 personen. Duur: 3 uur

Barende boerinnen met gids

Wandeling van 9,5 km van Haastrecht naar Vlist en weer terug naar Haastrecht. We wandelen over grotendeels onverharde paden, dwars door het weiland via het Kraamvrouwenpad en over een ruige houtkade. Langs het nieuwe prachtige natuurreservaat en waterbergingslocatie de Hooge Boezem achter Haastrecht en boezemmolen nr. 6 langs de Vlist. Deze wandeling kan niet worden gemaakt tijdens het broedseizoen van 15 maart-15 juni.

Veen en water met gids

Fietstocht van 23 km door Vlist, Stolwijk en Bergambacht. Het polderland op zijn mooist! Beleef het water en dik water van de Krimpenerwaard vanaf de fiets.

Wandelen en varen met gids

Een wandeling met gids vanaf Haastrecht naar Oudewater van 10 km. Via de Steinsedijk langs de eeuwenoude boerderijen en door Hekendorp lopen we naar het mooie centrum van Oudewater. Daar ligt een boot klaar die u over de Hollandse IJssel weer terugvaart naar Haastrecht.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met een lunch, workshop, high-tea, high-wine en nog veel meer.

Voor meer informatie, mogelijkheden en de tarieven neem je contact op met Simone Abel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10434758.

Er opuit in de Oude Hollandse Waterlinie

https://www.struinenenvorsen.nl/media/uploads/files/Waterlinies_digiboekje.pdf

 

Abel-Office
Steinsedijk 7a
2851 LA  Haastrecht
0182-502223
06-10434758
info@abeloffice.nl

ABEL-OFFICE-SITE-3 17 ABEL-OFFICE-SITE-3 19

©Abel-Office  |  disclaimer  |  webdesign: AzimDezign.nl | Ontwikkeld door BURO210