Arrangementen en evenementen

Abel-Office regelt het

Arrangementen en evenementen

Abel-Office organiseert ook bedrijfsbezoeken
 Agenda Wandelen en Fietsen Krimpenerwaard

Wandelen en Fietsen Krimpenerwaard organiseert regelmatig wandelingen. Hou deze agenda en de facebookpagina goed in de gaten voor nieuwe activiteiten. https://www.facebook.com/WandelenFietsenKrimpenerwaard/ 

Maar u kunt natuurlijk ook een wandeling of fiets arrangement op maat door ons laten verzorgen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Plukwandeling en kruidenroomboter maken

Wat is er lekkerder dan eten wat de natuur ons biedt. Maar wat is er eetbaar. Bioloog en gids Maurice Kruk vertelt er over in de plukwandeling. Tijdens deze wandeling worden er ook eetbare kruiden geplukt die we gebruiken voor het maken van kruidenroomboter. Deze boter is gemaakt door kaasboerderij Het Klooster in Haastrecht.

Vind je het interessant en leuk om meer te weten te komen welke wilde kruiden en planten eetbaar zijn? Geef je dan op voor de kruidenplukwandeling inclusief kruidenroomboter maken. Dit is het programma:
9.30 uur: Ontvangst met koffie / thee / water aan de Steinsedijk 7a in Haastrecht
9.45 uur: Start Kruidenplukwandeling in de polder Stein met gids Maurice Kruk
11.00-11.15 uur: Terugkomst van de wandeling en start kruiden-roomboter maken onder het genot van koffie, thee, water en een zoete lekkernij.
12.15 uur: Einde workshop
De prijs voor deze workshop bedraagt € 15,00 inclusief:
- Wandeling onder begeleiding van een gids
- Koffie, thee, water, zoete lekkernij
- Roomboter, glazen potje
- Recepten
Minimaal aantal deelnemers is 8 en maximaal aantal deelnemers is 14.

 

 

 

 

 

Wandelen en fietsen Krimpenerwaard heeft verschillende arrangementen waarmee u de mooie Krimpenerwaard wandelend of fietsend kunt ontdekken.

Enkele voorbeelden:

Enkeltje Vlist met gids

Wandeling van 7,5 km van Haastrecht naar Vlist; terug op eigen gelegenheid met de bus. We wandelen over grotendeels onverharde paden, dwars door weilanden en over een ruige houtkade. Hier kunnen we het weidse polderland met zijn bijzondere geschiedenis beleven. Onderweg zien we planten en dieren van het veengebied.

Startpunt: TOP Haastrecht http://www.toproutenetwerk.nl/alle-tops/haastrecht.html

Eindpunt: De Vlisterstee, bushalte lijn 106 Connexxion

Stein & Erasmus met gids

Wandeling 6,5 km door het land van Stein ten noorden van Haastrecht. Erasmus woonde en werkte in het voormalige Klooster Stein, nu een boerderij. We wandelen over een tiendweg, een stukje boerenland langs een kaasboerderij met streekproducten en een jaagpad langs de Hollandse IJssel. Onderweg veel aandacht voor de geschiedenis van het landschap.

 Max aantal personen: 15 personen, minimaal 8 personen. Duur: 3 uur

Barende boerinnen met gids

Wandeling van 9,5 km van Haastrecht naar Vlist en weer terug naar Haastrecht. We wandelen over grotendeels onverharde paden, dwars door het weiland via het Kraamvrouwenpad en over een ruige houtkade. Langs het nieuwe prachtige natuurreservaat en waterbergingslocatie de Hooge Boezem achter Haastrecht en boezemmolen nr. 6 langs de Vlist. Deze wandeling kan niet worden gemaakt tijdens het broedseizoen van 15 maart-15 juni.

Veen en water met gids

Fietstocht van 23 km door Vlist, Stolwijk en Bergambacht. Het polderland op zijn mooist! Beleef het water en dik water van de Krimpenerwaard vanaf de fiets.

Wandelen en varen met gids

Een wandeling met gids vanaf Haastrecht naar Oudewater van 10 km. Via de Steinsedijk langs de eeuwenoude boerderijen en door Hekendorp lopen we naar het mooie centrum van Oudewater. Daar ligt een boot klaar die u over de Hollandse IJssel weer terugvaart naar Haastrecht.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met een lunch, workshop, high-tea, high-wine en nog veel meer.

Voor meer informatie, mogelijkheden en de tarieven neem je contact op met Simone Abel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10434758.

Er opuit in de Oude Hollandse Waterlinie

https://www.struinenenvorsen.nl/media/uploads/files/Waterlinies_digiboekje.pdf

 

Abel-Office
Steinsedijk 7a
2851 LA  Haastrecht
06-10434758
info@abeloffice.nl

ABEL-OFFICE-SITE-3 17 ABEL-OFFICE-SITE-3 19

©Abel-Office  |  disclaimer  |  webdesign: AzimDezign.nl | Ontwikkeld door BURO210