Over Simone Abel

Ik doe waar ik goed in ben
en wat ik leuk en interessant vind

Op 1 januari 2002 startte ik na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven als Freelancer met mijn bedrijf Abel Office. Op 24 januari 2001 brandde onze boerderij af. Deze gebeurtenis deed mij besluiten om te gaan doen waar ik goed in ben en wat ik leuk en interessant vind. Sinds die tijd heb ik als allround project- en managementondersteuner gewerkt voor veel verschillende bedrijven en organisaties in wisselende sectoren; in de projectontwikkeling, de bouw, de zorg, maar ook voor overheden en gemeenten.

Freelance functies zoals officemanager, managementassistent, communicatie medewerker en organisator hebben mij in de afgelopen jaren veel ervaring en expertise opgeleverd. En dat valt op, want inmiddels word ik regelmatig gevraagd om advies te geven over administratieve en organisatorische processen en om het promoten van bedrijven effectiever te laten verlopen.

Zwerfvuil

Naast mijn betaalde opdrachten zet ik me actief in voor de strijd tegen zwerfvuil in de gemeente Krimpenerwaard. Voor Krimpenerwaard Schoon ben ik coördinator en betrek ik in samenwerking met de gemeente Krimpenerwaard en met andere enthousiaste inwoners ook buurten, verenigingen en scholen om zich in te zetten tegen al dat vuil wat op straat wordt gegooid.
www.krimpenerwaardschoon.net

Tuinieren en koken

Om mezelf op te laden en te ontspannen ben ik in mijn vrije uren in onze mooie tuin te vinden. Ik geniet van het zaaien, maaien, snoeien en natuurlijk ook het oogsten. Van mijn oogst maak ik heerlijke gerechten, jams, sappen en chutneys.
www.facebook.com/mijnhaastrechtsetuin